0172 – 782468 info@haservice.nl
Adres: Heijmans Autoservices
L. Pasteurweg 10
2408 AG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Bandenservice Alphen aan den Rijn

HAservice is een van de beste aanbieders van bandenservice in Alphen aan de Rijn. Dat komt door de nadruk die wij leggen op vakkundigheid en ervaring, het komt door onze hoogwaardige apparatuur en het komt door de topkwaliteit van het door ons gebruikte gereedschap. De banden zijn van cruciaal belang voor de veiligheid van uw auto en wij vinden veiligheid het belangrijkste onderdeel van het verzamelconcept ‘klantvriendelijkheid’. Daarom doen wij geen concessies als het aankomt op kwaliteit en vakmanschap. Uw veiligheid, de veiligheid van de passagiers in uw auto en de veiligheid van uw medeweggebruikers zijn onze topprioriteit. 

Zie ook: Autobedrijf Alphen aan den Rijn

Captcha image

Versleten banden kunnen op onverwachte momenten leiden tot een klapband met acute veiligheidsrisico’s tot gevolg. Controleer daarom regelmatig de profieldiepte en de bandenspanning van de banden van uw auto. Chronisch zachte banden duiden op een kleine punctie die van het ene op het andere moment kan leiden tot een klapband. Daarnaast verhoogt een lage bandenspanning het brandstofverbruik van uw auto en de bandenslijtage. Neem geen risico als u merkt dat een van uw banden voortdurend te zacht is en kom snel langs bij HAservice, de volledig uitgeruste bandenservice voor Alphen aan den Rijn.

U kunt bij HAservice terecht voor het complete scala aan activiteiten dat u verwacht bij een bandenservice in Alphen aan den Rijn. We leveren en vervangen winterbanden en zomerbanden en, als u dat wilt, ook 4-seizoensbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor bandenopslag. Zo liggen thuis geen banden in de weg, heeft u geen gesleep en liggen de banden klaar voor montage wanneer u wilt. Uiteraard kunnen we uw banden ook repareren van kleine puncties. Slecht uitgelijnde, gebalanceerde of gerichte wielen leiden tot bandenslijtage, versnelde slijtage van wielophanging en velgen, trillingen in het stuur en gevaren in de stabiliteit van uw auto tijdens het rijden. Heeft u klachten over de wegligging van uw auto of trillingen aan het stuur? Mogelijk loopt u een groot risico. Neem dan snel contact op via het contactformulier met HAservice, de betrouwbare bandenservice voor Alphen aan den Rijn.