0172 – 782468 info@haservice.nl
Adres: Heijmans Autoservices
L. Pasteurweg 10
2408 AG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Autobedrijf Alphen aan den Rijn

Wij geloven dat écht goed auto-onderhoud alleen door gepassioneerde vakmensen kan worden uitgevoerd. Bij veel garages gaat geld, tijd en energie verloren door administratieve procedures, zoals coördinatie, planning en kwaliteitscontrole. Zowel het vakmanschap van de monteurs als het belang van de klant sneeuwt hierdoor onder. Wij daarentegen vertrouwen onze vakkundige monteurs en hun drive om tot het uiterste te gaan voor onze klanten. Alles bij HAservice is erop gericht om onze vakmensen te ondersteunen bij het perfect onderhouden en repareren van de auto’s van onze klanten. Ons doel is klanttevredenheid te bereiken door te vertrouwen op het vakmanschap van onze mensen. Dat is onze filosofie en door deze filosofie is HAservice misschien wel het beste kleine autobedrijf in Alphen aan den Rijn.

Zie ook Airco service Alphen aan den Rijn

Captcha image

HAservice richt zich als kleine vakgarage op het onderhouden, keuren en repareren van alle merken auto’s. U vraagt zich misschien af of het wel mogelijk is om als onafhankelijke vakgarage topkwaliteit te leveren, zonder specialisatie op een automerk. Wij bewijzen dag-in-dag-uit dat topkwaliteit onderhoudsbeurten en reparaties voor alle automerken mogelijk zijn voor een klein en onafhankelijk autobedrijf in Alphen aan den Rijn, mits gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen en hoogwaardig gereedschap door échte vakmensen. Door jarenlange ervaring en continue bijscholing zijn onze vakmensen in staat om auto’s van vrijwel elk automerk succesvol onder handen te nemen.

Test onze klantvriendelijkheid en vakkundigheid en bel ons om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, keuring of reparatie. Laat uzelf verrassen door onze no-nonsense aanpak, de duidelijke specificatie van de werkzaamheden, de normale tarieven en het eindresultaat. Mocht een keuring, onderhoudsbeurt of reparatie duurder uitpakken dan we in eerste instantie hadden gemeld, dan kunt u erop vertrouwen dat we eerst contact met u opnemen. Want we begrijpen hoe vervelend het is om te worden overrompeld met veel hogere kosten dan verwacht, wanneer u uw auto ophaalt. Dat is een van de voorbeelden waaruit blijkt dat HAservice misschien wel het beste autobedrijf in Alphen aan den Rijn is.