0172 – 782468 info@haservice.nl
Adres: Heijmans Autoservices
L. Pasteurweg 10
2408 AG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Auto onderhoud Alphen aan den Rijn

Over auto onderhoud wordt tegenwoordig makkelijk gedaan. Het wordt gebracht alsof het alleen nog maar een kwestie is van checklists en standaardprocedures. Daardoor lijkt het routinematig en laag gekwalificeerd werk. Wij geloven dat auto onderhoud vakwerk is dat moet worden uitgevoerd door gepassioneerde vakmensen. Want alleen échte vakmensen kunnen op basis van ervaring, training en een grondige kennis van autotechniek snel en foutloos het onderhoud aan uw auto uitvoeren. Ook wij maken gebruik van checklists en procedures, maar bij HAservice, staat vakmanschap centraal. Misschien maakt dat ons wel het beste adres voor auto onderhoud in Alphen aan den Rijn.

Zie ook: APK keuring Alphen aan den Rijn

Captcha image

Vertrouwt u uw auto toe aan een garage die onderhoudsbeurten laat uitvoeren door leerling monteurs die aan de hand van een checklist uw auto rondlopen? Mensen van goede wil, maar zonder uitgebreide ervaring, die de veiligheid van uw auto controleren. De auto waarin u en misschien uw partner en kinderen rondrijden. Een gemiddelde auto is een complex apparaat met duizenden onderdelen die allemaal een cruciale functie uitvoeren en die allemaal een levensduur hebben. We willen u niet bang maken, maar als het gaat om veiligheid zijn details belangrijk en juist in die details kunt u vertrouwen op de vakmensen van HAservice voor het uitvoeren van vakkundig auto onderhoud in Alphen aan den Rijn.

U denkt misschien dat u duurder uit bent doordat het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door vakkundige, ervaren monteurs. Niets is minder waar! Want door hun ervaring kunnen ze zelfstandig de volledige onderhoudsbeurt uitvoeren en zijn ze sneller klaar, zonder een eindcontrole door een ‘supervisor’. Daarnaast hanteert HAservice uitermate redelijke tarieven. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of keuring nodig?

Neem dan contact met ons op. HAservice voert niet alleen voor alle automerken auto onderhoud uit in Alphen aan den Rijn, u kunt ook bij ons terecht voor de periodieke APK. U kunt vertrouwen op een persoonlijke benadering, betrouwbare afspraken en een telefoontje als we merken dat de kosten hoger worden dan we in eerste instantie hebben afgesproken. Dus zien we u binnenkort bij ons in de garage?