0172 – 782468 info@haservice.nl
Adres: Heijmans Autoservices
L. Pasteurweg 10
2408 AG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Klantvriendelijke APK keuring in Alphen aan den Rijn

Omdat wij veiligheid het allerbelangrijkst vinden, maken we van de keuring geen haastklus. Juist het perfect uitvoeren van deze keuring is voor ons de essentie van klantvriendelijkheid. Want wat is klantvriendelijker? Het helpen van klanten bij het op de weg houden van een gevaarlijk voertuig of het veiliger maken van het weggebruik voor iedereen, ondanks eventuele kosten? Wij maakten onze keuze en dat kunt u ook doen door uw APK keuring in Alphen aan den Rijn bij ons te laten voeren door onze ervaren vakmensen.

Bij Heijmans Autoservice bent u voor misschien wel de grondigste APK keuring in Alphen aan den Rijn 19,75 kwijt. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat het daarbij blijft, want als we acute veiligheidsrisico’s constateren op een van de APK-controlepunten dan valt er niet met ons te marchanderen. Is uw auto goed, dan kunt u erop vertrouwen dat we geen onzin-reparaties aan uw auto uitvoeren om alsnog meer in rekening te kunnen brengen. Vertrouwen gebaseerd op vakkennis en verantwoordelijkheid is de basis voor onze werkzaamheden, dus als we een onderdeel vervangen dan kunt u erop vertrouwen dat dit nodig was. Heeft u toch twijfel dan kunnen we u altijd het oude exemplaar tonen.

Bent u overtuigd van de juistheid van onze aanpak? Neem dan contact met ons opvoor uw APK keuring in Alphen aan den Rijn via het contactformulier of bel 0172 - 78 24 68.

Heijmans Autoservice voor een vakkundige APK keuring in Alphen aan den Rijn

Bij Heijmans Autoservice vinden we dat veiligheid boven al het andere gaat. Wij juichen daarom een periodieke autokeuring (APK) toe, omdat deze waarborgt dat alle auto’s die op het Nederlandse wegennet rijden veilig zijn voor de automobilist zelf, voor zijn of haar passagiers en voor de overige weggebruikers. De periodieke autokeuring of APK voorkomt dat er wordt rondgereden in onveilige auto's. Want we willen geen stilvallende auto’s op de N11 of de A4 en de daarbij behorende verkeersstagnatie. Evenmin zitten we te wachten op auto’s met ondeugdelijke remmen, onveilige verlichting, versleten banden, kapotte uitlaten, wrakke wielophanging en heel veel andere gebreken waarop wordt gecontroleerd tijdens een periodieke keuring.

Zie ook: Bandenservice Alphen aan den Rijn

Captcha image