0172 – 782468 info@haservice.nl
Adres: Heijmans Autoservices
L. Pasteurweg 10
2408 AG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Airco service Alphen aan den Rijn

Bij HAservice weten we hoe belangrijk een goed werkende airconditioning is. Want een airco is een cruciale factor voor een prettig binnenklimaat in uw auto en een prettig binnenklimaat helpt om ontspannen en veilig uw auto te besturen. ‘s Winters is airco essentieel bij het ontwasemen van uw auto en het voorkomen van beslagen ruiten. Zelf het onderhoud uitvoeren aan uw airco wordt afgeraden, omdat alleen gecertificeerde bedrijven mogen omgaan met het koelmiddel in de airco. Bij ongeautoriseerd onderhoud aan uw airco kan koelmiddel vrijkomen wat milieurisico’s met zich meebrengt. De vakmensen bij HAservice zijn gecertificeerd voor alle onderhoudswerkzaamheden gerelateerd aan airco’s in auto’s. Neem dus geen risico, maak een afspraak en maak kennis met onze airco service in Alphen aan den Rijn.

Zie ook: Auto onderhoud Alphen aan den Rijn

Captcha image

Voor de meeste auto-onderhoudsbedrijven is onderhoud aan de airco een vreemde eend in de bijt, omdat het niet gaat om elektronica en autotechniek, maar om koudetechniek, een heel andere technologie dan waar gewoonlijk aan wordt gewerkt. Het vergt een grondige theoretisch opleiding, langdurige praktijkervaring, goed werkende procedures en gespecialiseerde apparatuur om adequaat onderhoud op een airco uit te kunnen voeren. HAservice is een van de autobedrijven die zich specialiseren in airco service in Alphen aan den Rijn en voldoet aan alle gestelde voorwaarden.

Uiteraard checken we altijd de goede werking van uw airco tijdens een grote beurt. Daarnaast adviseren we om uw airco elk jaar te laten reinigen. Dit voorkomt dat bacteriën zich kunnen nestelen in uw airco en van daaruit vervelende aandoeningen kunnen veroorzaken. Tijdens het gebruik van de airco verliest de installatie koelmiddel, tot soms wel 10% per jaar. Daarom is het gebruikelijk om elke vier jaar koelmiddel aan te vullen, zodat u verzekerd blijft van een perfect functionerende airco in uw auto, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsbeurt voor uw airco? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor betrouwbare airco service in Alphen aan den Rijn.